HOE BEDRAAGT BETAALD PARKEREN EEN STAD?

Betaald parkeren is een cruciaal, maar vaak ondergewaardeerd onderdeel van de infrastructuur van een stad, gemeente of gemeente. Hoewel gratis parkeren door stadsambtenaren en inwoners vaak wordt gezien als een algemeen openbaar goed, moedigt het automobilisten ook aan om buiten de aangegeven tijdslimieten te parkeren, verlaagt het de omzet en kan het leiden tot inkomstenderving voor bedrijven.

Een goed beheerd Smart Parking-systeem kan steden echter helpen beter geïnformeerde beleidsbeslissingen te nemen, de transportefficiëntie te verhogen en tarieven en parkeertijdlimieten beter af te stemmen op de vraag van de lokale markt. Een Smart Parking-programma is een van de vele kenmerken van Smart Cities die ertoe kunnen leiden dat ze een versneller van Smart City-groei worden.

City Smart Park is gevestigd aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. U kunt ook een plek reserveren via ParkMobile! Bij het selecteren van een Smart Parking-partner moeten stadsbestuurders rekening houden met betrouwbaarheid, aankoop-, installatie- en onderhoudskosten, personeelsbehoeften en of de parkeeraanbieder volledig kan integreren met bestaande en toekomstige technologie.

Voordelen van een Smart Parking-oplossing voor lokale economieën zijn onder meer een hogere omzet, waardoor het vinden van een parkeerplaats gemakkelijker wordt (en dus minder files), vrije ruimte voor vrachtleveringen en extra inkomsten waarmee stadsverbeteringen kunnen worden gefinancierd, zoals straatreparaties en schoonmaakprojecten.

Bij het selecteren van een Smart Parking-partner moeten stadsbestuurders rekening houden met betrouwbaarheid, aankoop-, installatie- en onderhoudskosten, personeelsbehoeften en of de parkeeraanbieder volledig kan integreren met bestaande en toekomstige technologie.

parkeren den haag centrum?

parkeren den haag